HOLDET BAG

HOLDET BAG


HOLDET BAG ... Vi er en gruppe uprofessionelle professionelle. Forstået på den måde at vi på og inden for vores forskellige professioner arbejder professionelt og dedikeret, men når det ikke er nok kaster vi os jævnligt ud i projekter uden for vores fagområde der udfordre og beriger – med andre ord vi er involverede og dedikeret lige som de deltagende kunsthåndværkere og madberigere på NÆSGÅRDMARKEDET. Eventuelt overskud går til drift af markedet – der er ingen fortjeneste, ud over fornøjelsen, det sociale samvær, lange snakke og nætter, hårdt arbejde og lune dage til de involverede. Vi gør det med stor glæde og med håb om overskud på de ikke-økonomiske bundlinjer :)

JOHN


KIRSTEN

JANE

KAREN

HELLE

SARA

METTE

KIRSTEN

PETER

CHRISTINE

FØLG OS ...


Vi vil løbende og undervejs i processen lægge information, billeder mv. op på sociale medier. Så send gerne materiale til brug på SOME, så lægger vi dem op så de er at finde her ...

Næsgård

Næsgårdvej 12

8500 Grenaa

2257 0056 (Mette)

FIND OS ...

FANG OS ...


Vi er en gruppe engagerede mennesker der arbejder med dette marked i vores fritid. Vi kan derfor kun i begrænset omfang svare på beskeder indenfor et bestemt tidspunkt. Det er derfor indtil videre kun muligt at kontakte os på mail – tjekkes hver dag.